Hovězí kližka je proslulá pro přípravu guláše, díky jemnému mramorování bude mít guláš vždy výraznou chuť a maso se Vám bude rozpadat. Pokud guláš podlijete například vývarem z našich morkových kostí, tak si můžete být výsledkem jistí.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- ve vakuovém balení je vždy 1 kus - neporcováno (hmotnost cca 1kg)
- v lednici při 4°C vydrží ještě 3 týdny
Maso ze skotského plemene ANGUS vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.