Hovězí krk je nedoceněnou partií, která se výborně hodí do každé omáčky či libového guláše, zrovna tak jej lze pozvolna dlouze péct a udělat z něj trhané maso do bulek. Maso je protkané jemnými tukovými žilkami, které zaručí, že maso bude šťavnaté s výraznou hovězí chutí.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- ve vakuovém balení je vždy 1 kus - neporcováno (hmotnost cca 1kg)
- v lednici při 4°C vydrží ještě 3 týdny
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.