Morkové kosti nařezané na cca 5 cm dlouhé kousky jsou ideální pro kvalitní hovězí vývar, pod maso nebo k výrobě silné demi glace omáčky, která je ideálním doplňkem pod naše steakové partie. Lze je využít i pro vytvoření šlehaného morku, který je nenahraditelným zdrojem všech možných, zdraví prospěšných látek.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuové balení o váze 0,6 - 1 kg
- určeny k okamžité spotřebě nebo zamrazení
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.