Vysoká roštěná je velmi křehká, protkaná tukovými žilkami s typickou tukovou vrstvou, díky které si zachová šťavnatost. V ideálním případě se tuk odkrojí až po tepelné úpravě. Vysoká roštěná je ideálním masem na velmi šťavnaté steaky, je druhým nejkřehčím masem, hned po pravé svíčkové. Přítomnost kosti dodá steaku ještě výranější chuť!
- suché zrání min. 8 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- nařezáno na cca 3cm vysoké steaky
- ve vakuovém balení jsou obvykle 2 kusy steaků (hmotnost balení cca 0,7 - 1,3kg)
- v lednici při 4°C vydrží cca týden
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Porážíme býky a jalovice ve věku 20 - 32 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.