Část podplečí, konkrétně přechod mezi krkem a vysokou roštěnou, ze které snadno připravíte šťavnatý a křehký steak. Neprávem nedoceňovaná část hovězího.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- nařezáno cca na 3cm vysoké steaky
- ve vakuovém balení jsou obvykle 3 až 4 steaky (hmotnost cca 0,7 - 1,3kg)
- v lednici při 4°C vydrží ještě 3 týdny
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.