Jehněčí maso
SEZONNÍ PRODEJ JEHNĚČÍHO MASA OPĚT ZAHÁJEN !!!
Naší filozofií je, aby jehňata byla odchována ve volnosti, dostala dostatek mateřského mléka a následně byla krmena pouze trávou z místních luk.
Zakládáme si na tom, že jehňata ničím nedokrmujeme, a nepodporujeme tak nepřirozeně rychlý růst.
Snažíme se následovat přírodu a dopřát jim welfare podmínky pro život, které, jak sami věříme, se následně odráží i na chuti masa.
Jehňata jsou porážena a zpracovávána na místních jatkách. Maso se následně vyvěšuje, aby bylo docíleno co nejlepší chuti, křehkosti a vůně.

Jehněčí hřbet je velmi oblíbený pro rozmanitost šálů, které nabízí.

Maso z jehněčího kolínka je vhodné k pomalému dušení nebo pečení.

Kotletky jsou jedním z nejkvalitnějších kusů jehněčího masa.

Maso z jehněčího krku je ideální na dlouhé a pozvolné pečení.

Jehněčí mleté je ideální na lehké burgery nebo mleté na špízu.