Jehněčí hřbet je velmi oblíbený pro rozmanitost šálů, které nabízí.
Doporučujeme jej spíše grilovaný, nežli pečený, jelikož se snadno vysuší.
Po vykostění získáte nízký roštěnec a svíčkovou, tedy nejlepší šály pro minutková jídla. Vyřezané kosti lze následně použít na přípravu silné omáčky vhodné na podlévání například steakových mas.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuově balené vcelku po cca 1 - 1,5kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 14 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.