Maso z jehněčího kolínka je vhodné k pomalému dušení nebo pečení.
Obsahuje mnoho kolagenu, což masu dodává unikátní chuť a konzistenci.
Jehněčí kolínka můžete podávat například se smetanovým špenátem s česnekem a noky. Bohaté jehněčí chuti dosáhnete přidáním demi-glace omáčky z kostí. Správně dopečené kolínko poznáte tak, že se svalovina „odpojí“ od kosti a ta jde bez většího úsilí vytáhnout.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuově balené po 2 kusech (přední a zadní kolínko) - cca 0,75 - 1kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 14 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.