Kotletky jsou jedním z nejkvalitnějších kusů jehněčího masa.
Najdete je na hřbetu nad žebry. Společně se svíčkovou jsou to nejkřehčí partie.
Jehněčí kotletky jsou ideální především na gril nebo jiné minutkové úpravy. Doporučujeme kořenit a solit pouze lehce a ideálně až na závěr, aby mohla vyniknout jedinečná chuť tohoto masa.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- nařezané na jednotlivé kotletky
- vakuově balené po 6 - 8 ks (1ks = cca 120g)
- v lednici při 3°C vydrží cca 10 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.