Maso z jehněčího krku je ideální na dlouhé a pozvolné pečení.
Krk je hojně prorostlý tenkými tukovými provázky, díky čemuž zůstává šťavnatý.
Vyzkoušejte pozvolna pečený krk na zelenině s červeným vínem nebo třeba ve vlastní šťávě s brusinkovou omáčkou.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- nařezáno na cca 2 cm vysoké plátky
- vakuově balené po 1 - 1,5 kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 14 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.