Jehněčí mleté je ideální na lehké burgery nebo mleté na špízu.
Jehněčí kebab připravíte snadno "namačkáním" mletého masa na jehlu, které okořeníte dle vlastní chuti, doplňte jej pečenými bramborami a jogurtovým dipem.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuově balené po cca 1 kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 14 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.