Jehněčí plec s kostí je skvělá pomalu pečená.
Tukové krytí nařezané na mřížku je skvělým nositelem chuti a zároveň ochranou proti vysoušení.
Převážně v arabské, indické nebo řecké kuchyni se z jehněčí plece dělá mleté (kebab, musaka, kofta), v Anglii a Skotsku potom tradiční slaný „koláč” Shepherd’s pie.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuově balené vcelku po cca 1 - 2 kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 3-4 týdny
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.