ROZVÁŽÍME CHLAZENOU DOPRAVOU PO TÉMĚŘ CELÉ ČR!!!
BIO PRODUKT

Jehněčí plecko - přední noha (váha cca 1 kg)

499 Kč / kg 499 Kč / 1 kg
DOSTUPNÉ OPĚT OD PODZIMU 2025

Jehněčí plec s kostí je skvělá pomalu pečená.

Kategorie: BIO Jehněčí maso
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Jehněčí plec s kostí je skvělá pomalu pečená.

Tukové krytí nařezané na mřížku je skvělým nositelem chuti a zároveň ochranou proti vysoušení.

Převážně v arabské, indické nebo řecké kuchyni se z jehněčí plece dělá mleté (kebab, musaka, kofta), v Anglii a Skotsku potom tradiční slaný „koláč” Shepherd’s pie.

 

- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním

- profesionálně zpracované řezníkem

- vakuově balené vcelku po cca 1 - 2 kg

- v lednici při 3°C vydrží cca 3-4 týdny

 

Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.

Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.

 

Hmotnost je orientační.

Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.

 

Fotografie jsou pouze ilustrační.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PF Avatar autora | 13.11.2024
Výborné jehněčí...připravuju svým středomořským stylem, rajský, byliny, ale i citronová tráva, zázvor, vývar a celý chod je zážitek. K tomu čerstvé domácí těstoviny. Stejně tak i žebra, ta jsou na tento způsob snad ještě lepší.
5
Avatar autora | 14.11.2023
Jehněčí maso bylo výborné, jako dortíček. Jinak jehněčí nejím, ale toto bylo tak lákavé, že jsem si s chutí také dala. A manžel si velmi pochutnal. Klasicky jsem jen osolila a přidala česnek a pekla zvolna.
5
IP Avatar autora | 9.11.2022
Maso jsem dělala v pomalém hrnci na čerstvém rozmarýnu. Je vynikající, i když já bych preferovala kdyby tam zůstalo trochu loje, nebo blány

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: