Jehněčí žebra se nejvíce hodí na pečení.
Lze je doplnit třeba česnekem a rozmarýnem či jinými aromatickými bylinkami a marinádami. Masa na žebrech moc není, ale díky obsaženému tuku je poměrně syté.
- suché zrání min. 5 dnů před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- vakuově balené po cca 1 kg
- v lednici při 3°C vydrží cca 14 dní
Jehněčí maso z plemen CLUN FOREST a TEXEL vyniká jedinečnou chutí, vůní a křehkostí.
Porážíme beránky a jehničky ve věku 6-9 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Fotografie jsou pouze ilustrační.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.