Jedná se o nejlahodnější část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé námaze. Maso je proto křehké, jemné,
vláknité a libové. Excelentní na minutky (bifteky a steaky). Ze špicky je skvělý tatarský biftek.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- ve vakuovém balení je vždy 1 kus - neporcováno (hmotnost 1,8-2,3 kg)
- v lednici při 4°C vydrží ještě 3 týdny
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.