Pečená žebra jsou svou snadnou a nenáročnou přípravou v troubě ideální na rodinný oběd. Stejně tak uvaříte vynikající základ pro přípravu silného hovězího vývaru. Po uvaření maso bývá lahodné, štavňaté a měkké.
- suché zrání min. 11 dní před rozbouráním
- profesionálně zpracované řezníkem
- ve vakuovém balení jsou obvykle 1-2 kusy (hmotnost cca 1kg)
- v lednici při 4°C vydrží ještě 2 týdny
Maso ze skotského plemene GALLOWAY vyniká jedinečnou křehkostí, výraznou chutí a vůní.
Naše zvířata jsou celoročně venku na pastvinách a krmena pouze trávou.
Obvykle porážíme býky a jalovice ve věku 24 - 36 měsíců.
Uvedená cena je vždy za 1kg.
Hmotnost je orientační.
Po kompletaci objednávky, bude hmotnost balení upravena dle skutečnosti a následně obdržíte Potvrzení objednávky emailem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.